Vi grillar din hemsida!

Låt oss grilla din hemsida och få 5 förslag på förbättringar – kostnadsfritt!

Vi grillar din hemsida!

Låt oss grilla din hemsida och få 5 förslag på förbättringar – kostnadsfritt!

Din hemsida?

Få en PDF med 5 förslag på förbättringar

När du anmäler din hemsida för grillning får du en PDF med 5 konkreta förbättringsförslag, så att din nya hemsida kan bli well done!

Våra senaste hemsidor

Karibiskt Kaffe

”Killarna på Komini är otroligt kundorienterade, snabba och kreativa. Och gör snygga jobb! De har gjort två hemsidor och snyggat till två facebook-sidor åt mig, och efter detta har både besöken och affärerna mångdubblats. Alla tummar upp!”

– FRANK, KARIBISKT KAFFE

Treat & Teach

”Jag är väldigt nöjd med både resultatet och samarbetet med Komini vid uppdateringen av min hemsida och webbshop. Erik var mycket lyhörd för mina önskemål samtidigt som han kom med bra förslag och lösningar.”

– PERNILLA, TREAT & TEACH

Vi är experter på WordPress

På Komini brinner vi för att ta fram användarvänliga hemsidor, för dina kunder, men också för dig som administratör på hemsidan. Vi tycker att det ska vara enkelt att göra ändringar och hålla sidan uppdaterad. Därför använder vi WordPress i kombination med sidbyggaren Elementor för att skapa hemsidor. Nyligen fick även vår egen hemsida pris som månadens bästa hemsida av Elementor själva. Ta gärna en titt på några av våra hemsidor i vår portfolio, och tveka inte att kontakta oss inför ditt nästa projekt!

Anmäl din hemsida