loader image

INFO@KOMINI.SE

arrow_upward
menu
close
Slider
CASE
Ett urval av våra projekt

WEBB/VIDEO/BRANDING

Landningssida och digital plattform för Lorensbergs nya koncept, Digital Facilitation.

WEBB/VIDEO

Datachassi erbjuder larm och ir sensorer som kombineras för att förhindra inbrott. Vi har skapat en hemsida och video för att kommunicera detta.

VIDEO

För att uppmärksamma Snacka Snyggts kurs Kommunikativt ledarskap har Komini tagit fram en animerad film om olika typer av chefer.

VIDEO

Som en del av Treskablinolls viktiga arbete för alla barns rätt till en trygg barndom har Komini tillsammans med föreningen tagit fram en film om barns integritet.

WEBB/BRANDING

Inviatech erbjuder helhetslösningar inom VA, landskap och väg och gata, och företaget arbetar med all slags projektering för kommersiella-, bostads- och industriområden.

WEBB/BRANDING

OBM Avfuktning Väst arbetar med kundanpassade lösningar vad gäller fukt- och luktproblematik i bostäder och övriga fastigheter.

WEBB/VIDEO/BRANDING

Trollkarlen är tredje delen i barn- och ungdomsserien Tidsväktarna om syskonen Max och Marie som upptäcker att de kan resa i tiden. Komini har arbetat med att ta fram en trailer till boken och kampanj på sociala medier.

WEBB/BRANDING

Framgångsrik förändring kräver professionalism och ledarskap. Solna Consulting Group hjälper företag att gå från idé till handling genom att söka upp och stärka den kompetens och vision som redan finns.

WEBB/BRANDING

Karibiskt kaffe säljer ekologiskt premiumkaffe från Karibien. Företagets nära samarbete med odlarna gör att de dels kan följa produktionen på nära håll, dels välja ut de bästa bönorna och få ett riktigt gott kaffe.

WEBB/BRANDING

Ansvarsfabriken är experter på interna processer med fokus på ekonomihantering. I detta driver, förbättrar och ansvarar företaget för en fullskalig ekonomiavdelning åt företagare.

Slider

Välkommen till Komini Media. Kreativ byrå med fokus på webb, video & branding.

Välkommen till Komini Media. Kreativ reklambyrå
med fokus på webb, video & branding.

info@komini.se
(+46) 70 527 86 72

KOMINI MEDIA AB © 2019

A PART OF

KOMINI MEDIA AB © 2019

A PART OF

Slider