preloder

INFO@KOMINI.SE

arrow_upward
menu
close
Slider
CASE
Ett urval av våra projekt.

Inviatech

WEB/BRANDING/FOTO

Inviatech erbjuder helhetslösningar inom VA, landskap och väg och gata, och företaget arbetar med all slags projektering för kommersiella-, bostads- och industriområden.

OBM Avfuktning Väst

WEB/BRANDING

OBM Avfuktning Väst arbetar med kundanpassade lösningar vad gäller fukt- och luktproblematik i bostäder och övriga fastigheter.

Tidsväktarna

VIDEO/KAMPANJ/SOCIALA MEDIER

Trollkarlen är tredje delen i barn- och ungdomsserien Tidsväktarna om syskonen Max och Marie som upptäcker att de kan resa i tiden. Komini har arbetat med att ta fram en trailer till boken och kampanj på sociala medier.

Solna Consulting Group

WEB/BRANDING/FOTO

Framgångsrik förändring kräver professionalism och ledarskap. Solna Consulting Group hjälper företag att gå från idé till handling genom att söka upp och stärka den kompetens och vision som redan finns.

Karibiskt Kaffe

WEB/BRANDING/FOTO

Karibiskt kaffe säljer ekologiskt premiumkaffe från Karibien. Företagets nära samarbete med odlarna gör att de dels kan följa produktionen på nära håll, dels välja ut de bästa bönorna och få ett riktigt gott kaffe.

Ansvarsfabriken

WEB/BRANDING

Ansvarsfabriken är experter på interna processer med fokus på ekonomihantering. I detta driver, förbättrar och ansvarar företaget för en fullskalig ekonomiavdelning åt företagare.

Slider

Välkommen till Komini Media. Kreativ byrå med fokus på webb, video & branding.

Välkommen till Komini Media. Kreativ reklambyrå
med fokus på webb, video & branding.

info@komini.se
(+46) 70 527 86 72

KOMINI MEDIA AB © 2019

Slider