Kreativ reklambyrå
med fokus på

Reklambyrå i Göteborg. Välkommen till Komini Media!

Kul att du har hittat till oss! Komini är en kreativ reklambyrå i Göteborg som grundades 2016 med ambitionen att skapa starka varumärken genom att kombinera minimalistisk och användarvänlig design med tidlösa visuella principer och nya tekniska innovationer. Allt till ett kostnadseffektivt pris som passar både stora och små företag – och stora och små uppdrag.

Bakom företaget står Arvid Lindstedt och Erik Stenman. Arvid är utbildad digital designer vid Yrgo och Erik har en kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap vid Göteborgs universitet. Vi gillar företag som inte är rädda för att tänka annorlunda och sticka ut, och vi älskar att utmana oss själva. Även om uppdraget inte är större än ett visitkort.

Arvid och Erik på reklambyrå Komini
Video

Vår vision

Idag handlar det inte bara om att synas, utan om att synas på rätt ställen, inför rätt personer och framförallt – att sticka ut. Det vill vi hjälpa dig med! Vi arbetar med att ta fram bland annat hemsidor, videos, grafiska profiler, logotyper och kampanjer för sociala medier till företag från en rad olika branscher. Att våra kunder ser bättre ut än sina konkurrenter ger oss energi, att de växer driver oss.

Det handlar om att synas på rätt ställen, inför rätt personer och framförallt – att sticka ut.

Arvid på reklambyrå Komini

Att våra kunder ser bättre ut än sina konkurrenter ger oss energi, att de växer driver oss.

Showreel
Spela videoklipp

Vad vi gör

Vår kompetens sträcker sig över en rad olika områden, däribland hemsidor, videos, grafiska profiler, logotyper och kampanjer för sociala medier. Vi värdesätter nära och långsiktiga relationer med våra samarbetspartners. Som kund förväntar vi oss att du ställer höga krav, men också att du är modig och öppen för nya idéer. Du är inte rädd för att tänka annorlunda, för att sticka ut.

Ansvarsfabriken
Inviatech
Karibiskt Kaffe
Lorensbergs
OBM-Gruppen
Snacka Snyggt
Solna Consulting Group
Treskablinoll

Välkommen att kontakta oss!

Är du intresserad av våra tjänster eller vill veta mer om oss? Tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig!